Freelance Minna Korva-Perämäki

Monessa mukana

Olen onnekseni saanut toimia täysipäiväisenä toimittajana ja tavannut satoja eri alojen osaajia, asiantuntijoita ja ammattilaisia. Olen päässyt seuraamaan pieniä lapsia, taiteilijoita, messuja, lemmikkieläimiä, politiikan myllerrystä, kuntien uudistumista, sosiaalialan haastavuutta, kroonisesti sairaiden taistelutahtoa, omaishoitajien sisukkuutta ja onnistumisen kokemuksia.

Sydäntäni lähiten pääsevät kuitenkin erityislapset ja- aikuiset, vammaiset sekä vajaakuntoiset. Heidän äänensä suuressa maailmassa on kuin enkelin kosketus.  

Kuvien henkilöiden työnimikkeet ja -tittelit ovat vuosien varrella vaihdelleet, minkä vuoksi nämä eivät pidä toimennälöisesti enää paikkaansa. 

Tämän sivun alla olevasta kohdasta pääset uusimpiin työkuviini.

Klikkaa kirjan kuvaa, niin pääset kurkkaamaan seuraavalle sivulle!   😉

Napsauta kirjan sivuja kääntääksesi sivua:

Sinun Flash-soittimesi pitää päivittää

Nähdäksesi tämän sivun voit napsauta tästä ja hae Adoben Flash Playerin viimeisin versio. Kun se on asennettu, voit palata takaisin ja katsoa sivua.

Jos näet tämän viestin vaikka olet juuri päivittänyt Flash-soittimen, niin kokeile sulkea kaikki Internet Explorerin ikkunat ja avata selain uudestaan ja palata tälle sivulle.

Voit myös napsauttaa tästä katsoaksesi valokuva-albumia hakematta Flashia , mutta voi olla ettei se näy niin kuin sen pitäisi.